Over Maetris

Klus- en onderhoudsbedrijf MAETRIS uit Groningen staat voor een flexibele en persoonlijke manier van bouwen.

Door jarenlange ervaring en liefde voor het vak bent u bij MAETRIS op het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare partner.

Is uw pand of huis toe aan een opknapbeurt of renovatie? Wilt u bewuster omgaan met het milieu door uw huis beter te isoleren? Of misschien een extra logeerkamer op zolder? Voor verfrissende verbouwingsplannen en de realisatie van uw persoonlijke wensen hebben wij alles in huis. Voor een grote diversiteit aan werkzaamheden en klussen kunt bij ons terecht.

Daarnaast heeft u met MAETRIS een ervaren en gediplomeerd meubelmaker die in overleg uw extra kamer omtovert in een mooie bibliotheek met functionele boekenwanden, op maat gemaakte tafels, trapjes of lessenaars.

Naast een ervaren timmerman en meubelmaker hebben wij een nauwe samenwerking met bijvoorbeeld een ervaren stukadoor of elektricien. Uiteraard is het ook mogelijk om samen te werken met vakmensen van uw keus.

MAETRIS staat voor kwaliteit en service en zal er alles aan doen om dit te leveren.

Met MAETRIS heeft u iemand met de nodige diploma’s en certificeringen voor veilig en correct werken. Een gediplomeerd meubelmaker en interieurbouwer kan al uw interieurwensen waarmaken.

Wij hopen graag met u samen te mogen werken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Grietko Huizinga (eigenaar van MAETRIS Klus en Onderhoudsbedrijf)